Babymassage
instruktør

kursus for
zoneterapeuter

kursus i zoneterapi
til børn

Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOKUS PÅ VÅDLIGGER BØRN OG VOKSNE

I de sidste år har jeg ‘leget’ med de kendte zonesystemer, mixet dem og arbejdet med dem på nye måder. Det har vist sig at være meget stærke og effektive måder at arbejde på, hvilket har gjort, at jeg som zoneterapeut er blevet i stand til at lave mere effektive behandlinger med kortere behandlingstid. Samtidig er teknikkerne ikke så hårde ved hænderne, så jeg kan holde til at have flere kunder end normalt på en arbejdsdag.

Disse teknikker har jeg lyst til at dele med dig som zoneterapeut, så du kan skabe hurtigere og bedre resultater med de zoner, du kender i forvejen, ved at arbejde med dem på en anden måde end du plejer.

Praktiske Informationer

Kursusrækken ‘Med fokus på,’ består af 1- eller 2-dags kurser (ca. 7-14 timer= 7-14 RAB-point). Hvert kursus omhandler et enkelt emne, hvor vi ‘kommer hele vejen rundt.’ Der vil være max. 10 deltagere på hvert hold og god tid til at lære de enkelte teknikker. På alle kurserne er frokost, kaffe/te, frugt, brød/kage inkluderet i prisen.

På kurset går vi i dybden med:

  • Hvordan vi kan behandle børn/voksne, der tisser i sengen om natten eller ikke kan holde sig tørre om dagen
  • Kropsholdning
  • Zoneterapi teknikker der er særlig effektive
  • Manuelle teknikker der gør en forskel
  • Kombinationen af zoneterapi og manuelle teknikker
  • Hvad har familierne oftest været igennem i det offentlige system

Hvornår:
D.14-15. januar 2019
Kl: 09:00-17:00 (begge dage)

Pris:
DKK 1910 kr.

Har du allergi, der skal tages særligt hensyn til eller spørgsmål ang. kurset, er du meget velkommen til at sende mig en mail på dorte@dortevilhelmsen.dk eller ringe til mig på 20 94 30 66.